Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den røde knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Alternativt er du velkommen til at kontakte mig - Jørgen Petersen - på e-mail birdkeeper.dk@gmail.com eller mobiltlf. 5193 5280.

16-07-2021

Philip Madsen

Hej Jørgen

Det er en imponerende hjemmeside du har fået lavet. Flot sat op med fine billeder, detaljeret informationer/beskrivelser om de udvalgte arter og krydret med egne erfaringer. Meget flot arbejde!


Jeg er selv faldet for meyers papegøjen (Poicephalus meyeri) og har nu flere par og underarter. Med de forskellige underarter, er det også en art man rigtig kan nørde med:-)

Held og lykke fremover.

Hjemmeside 21-08-2020

Charlotte Klausen

Virkelig flotte og fede billeder, er selv stor fan af papegøjer og har selv haft flere af slagsen.

Hjemmeside 31-07-2020

Louise Larsen

Dejlig hjemmeside, man bliver helt glad af at surfe rundt på den :)

Hjemmeside 25-09-2019

Anders Sortkjær

Har altid haft papegøjer selv, men måtte af med dem da jeg flyttede i ny lejlighed desværre, savner dem godt nok, men dejligt at se en hjemmeside om dem, de er vidunderlige fugle...

Hjemmeside 11-09-2019

Mette og Morten

Fantastisk hjemmeside, er vild med billederne, må godt nok rose dig for så meget information og dedikation du viser og vi andre kan nyde godt af, mange tak!

18-12-2016

Jens Vestergaard

Altid en fornøjelse og lærerigt at læse dine forskellige artikler/beskrivelser på din hjemmeside.22-03-2015

Dirk Pacco

The "silver" galah- right on the picture. A recessief mutation

22-03-2015

Dirk Pacco

Hi greets from Belgium. I have "black eyed " galah, a recessief mutation.

Hjemmeside 07-09-2014

Louisette

Hello from Belgium

30-05-2014

annika

en helt fantastisk side du har lavet.

Hjemmeside 05-05-2013

Louisette

Wonderfull pages articles and fotos, greeting from Belgium

15-01-2013

inger seif

super flot side.har selv 2 nymfeparakitter der yngler nu.gode oplysninger om bla.volier.men hvordan undgår man mus og rotter i udendørs voiler?bor i egypten hvor fuglehold er under alt kretik og vil gerne gøre en forskel og vise et ordentlig fuglehold.

Hjemmeside 23-06-2012

Anni Birgit Sørensen

En rigtig flot og spændende hjemmeside.
Fantastiske og fine fotos.
Venlig hilsen
Anni Birgit Sørensen.

15-05-2012

Hanne

Hej Jørgen
Jeg har læst lidt på din hjemmeside og faldt over din artikel om håndopmadning. Jeg er bare SÅ enig med dig. Jeg er ny i fugleuniverset, men jeg har ikke kunnet forstå dette meget udbredte fænomen, om at mennesket er bedre en moderfuglen til at tage sig af sin unge. Det strider imod mine inderste "instinkter".... Jeg ville ønske at de valg vi som menneskerace tager i vores verden ikke altid skulle handle om økonomi!!!

28-01-2012

Dominique veeckmans

Hello Jorgen,
Nice site :-)
I wish you good luck with the pullarius !!!!
Dominique
Hjemmeside: http://users.skynet.be/fa442144/

24-01-2012

kim

Total iorden site der :)

Hjemmeside 06-01-2012

Preben S

Hejsa Jørgen
Kom lige forbi dit site - her ligger så meget værdifuld materiale, specielt omkring dit eget syn på dette at være fugleholder, men bestemt også arts specifikt, et meget grundig stykke arbejde med at udvikle dit website til noget brugbart, det er en ren fornøjelse at klikke sig rundt på de forskellige faneblade, og dog så må jeg sige at jeg bestemt ikke er enig i din anskuelse omkring håndopmadning, men det er jo en helt anden sag...

Hjemmeside 19-12-2011

John Vestergaard

Hej Jørgen

rigtig god hjemmeside, og specielt dit afsnit om håndopmadning er helt i tråd med min holdning, - men det er ikke nemt at råbe den slags "opdrættere" op, så længe der er penge i det!
Og køberne er desværre ikke altid spå velinformerede, at de forstår forskellen mellem børn og gøjer.

27-10-2011

per damgaard

Super super hjemmeside...

Hjemmeside 12-10-2011

Katja Bøgelund

Hej Jørgen.
Super fantastisk hjemmeside med rigtig mange guldkorn... Vores søn på 7 år har i 2 år ønsket sig en fugl og har nu bevist med hjælp i vores kaninstald at han kan bære ansvaret for pasning og pleje med hjælp fra far og mor... Men af erfaringer vil vi jo gerne have den ferfekte tamme fugl.. er der nogen arter der er bedre egnede end andre.. Vi snakker bla. om en rødhovedet dværgpapegøje og vil du anbefale 1 eller 2? samt inde eller ude?? håber du har tid og lyst til at give et par fif til vores start... Mvh Katja Bøgelund

05-07-2011

kees ligtvoet

mooie sait

Hjemmeside 03-07-2011

Dirk Van den Abeele

Nice site
Keep up the good work

30-06-2011

Bente Jensen

Hej Jørgen Petersen.
Tak for din orientering,jeg vil overveje om ikke at et nyt par er bedre da jeg har en TARANTA hun på ca 6 år ? Kan den gå sammen med et nyt par ?
med venlig hilsen
Bente Jensen
Slagelse.

Hjemmeside 04-06-2011

Anders

Flot hjemmeside, og nogle rigtigt flotte fugle :)

Hjemmeside 02-04-2011

John Vestergaard

Hej Jørgen

SUPER!
Specialt vil jeg takke dig for dit indlæg omkring håndiopmadning, som vi er et par stykker der har kæmpet længe for at få stoppet når det gælder kommerciel håndopmadning (med salg af tamfugle for øje).

M.v.h.
John Vestergaard

24-11-2010

Lars Lorenzen

super flot hjemmeside og mange brug bare oplysninger
jeg selv er meget interesseret i dværgpapegøjer kunne godt tænke mig et par rene naturfarvet sodbrunhovdet,sorthovdet,jordbærhovdet,rødhovdet, og evt orangehovdet så hvis du har par til foråret i de fire første er jeg meget intereseret mit tlf 42281097 v.h.Lars fra odense

24-08-2010

Karina

Sikke dejlige fugle du har! Bliver helt misundelig ;) Stor ros for dit flotte arbejde, både med hjemmesiden og med fuglene og din respekt for IKKE at mikse arterne sammen på kryds og tværs!!! -det ses jo desværre stadig en del, dels pga. uvidende og/eller ligeglade mennesker. Enig med håndopmadningen, det er i de fleste tilfælde kun for økonomisk vindings skyld, samlebånd arbejde - uden tanke om hvad det medføre fuglene af senere mén, hvilket er dybt forkasteligt. Jeg opdrætter undulater (med stort ønske om dv.papegøjer, conure mv...) og jeg håndopmadder kun hvis der ingen andre muligheder er ved fx. plukning, ihjelbidning, forlader ungerne i utide og der ingen andre par som kan overtage opgaven - køre gerne ud med ungerne til andre opdrættere som har ammepar hvis det er muligt.

Held og lykke med alle pipserne fremover.

Hjemmeside 25-07-2010

Henrik

Hej Flot hjemmeside og et rigtig godt indlæg om håndopmadning kan kun tilslutte mig.

Hilsen Henrik

15-07-2010

Stig Lassen

Hej Jørgen
Tak for at måtte se din flotte hjemmeside om dværg-
papegøjer - en ren fornøjelse.
Har selv haft dværgpapegøjer - til sidst havde jeg også 2 par jordbærhovedet gående sammen hvoraf jeg havde flere opdræt - rigtig dejlig fugl - men pga skilsmisse måtte jeg sælge dem ( en fra Fjerretslev købte dem)da var det blevet til 7 stk
Tak for kig

Stig

08-05-2010

Jan Pedersen

flot hjemmeside du har fået lavet. Dejligt at nogen tør udtale sig så godt om håndopmadning. Nogle dejlige og fyldt med gode oplysninger om dværgpapegøjerne, bedre en mange bøger jeg har læst om dem. Siden ligger nu som fortrukne.

17-03-2010

finn

hej jørgen tak for dit svar ang nøjenøget kakaduer hilsen finn

29-01-2010

Steve Van Divier

Hej. Jørgen
Mange tak for en god oritering om Dværgpapegøjer, bedre end mange bøger som er skrevet på dansk, finder stor fornøjelse af din hjemmeside og den ligger under favoritter på min PC.
m.v.h Steve

07-01-2010

Per Sørensen

Hej. En meget flot hjemmeside. Hvor er det dejligt at se der er nogle der sætter sig så meget ind i sin hobby, så vi andre (grønne)kan lære noget. Jeg er selv ejer af 1,1 conure - 1,1 pennant - 1,1 senegalpapegøjer. Kender du evt nogle der kan give mig nogle tips omkring senegallerne. Mvh Per (Odense)