Andre emner

Under dette faneblad vil du ind i mellem kunne læse små nyheder om pudsigheder m.m. inden for papegøjernes verden.

Her er et lille overblik over de andre emner, som du foreløbig kan klikke dig videre til:

                                                   

En uventet overraskelse - Om en Jordbærhovedet dværgpapegøjemutation

Den første lille artikel, der blev bragt under "Små Nyt" omhandler Dark Eyed Clear (Yellow), eller blot DEC (Yellow), farvemutationen af Agapornis lilianae, som højst overraskende er dukket op hos mig efter to vildtfarvede forældrefugle, der begge stammer fra en førende europæisk opdrætter, som sammen med Dirk Van den Abeele, forfatteren til bl.a. bogen ”Lovebirds – Owners manual and reference guide”, begge har vurderet fuglen til at være DEC (Yellow).  Læs nærmere omkring denne farvemutation under fanebladet en ”uventet overraskelse”, hvor der også kan ses flere fotos af fuglen og en af dens vildtfarvede søskende. Samme sted findes også en læserreaktion på denne lille artikel samt min kommentar i den forbindelse.

 

Ekstra Bladet publicerer artikel om www.birdkeeper.dk

Herudover kan du også læse om et af landets største dagblades interesse i at fortælle om det at holde papegøjer som hobby. Klik på fanebladet "Avis-artikel".

 

Blåvinget Lysrød Ara

Du vil under fanebladet, "Lysrød Ara", nu kunne se en række unikke fotos optaget i december 2012, der dokumenterer, at der - trods af mange beretninger om det modsatte - fortsat kan findes eksemplarer i naturen af Blåvinget Lysrød Ara (Ara macao cyanopterus) i den vestlige del af Honduras.

 

 

Guldparakitter (Guaruba guarouba)

 


Konciperet/Opdateret: 14.07.2011/23.11.2014

DET ER IKKE TILLADT AT KOPIERE FOTOS ELLER TEKST FRA DENNE HJEMMESIDE UDEN FORUDGÅENDE SKRIFTLIG ACCEPT!