Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den røde knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Alternativt er du velkommen til at kontakte mig - Jørgen Petersen - på e-mail birdkeeper.dk@gmail.com eller mobiltlf. 5193 5280.

Email 24-01-2012

kim

Total iorden site der :)

Email Hjemmeside 06-01-2012

Preben S

Hejsa Jørgen
Kom lige forbi dit site - her ligger så meget værdifuld materiale, specielt omkring dit eget syn på dette at være fugleholder, men bestemt også arts specifikt, et meget grundig stykke arbejde med at udvikle dit website til noget brugbart, det er en ren fornøjelse at klikke sig rundt på de forskellige faneblade, og dog så må jeg sige at jeg bestemt ikke er enig i din anskuelse omkring håndopmadning, men det er jo en helt anden sag...

Email Hjemmeside 19-12-2011

John Vestergaard

Hej Jørgen

rigtig god hjemmeside, og specielt dit afsnit om håndopmadning er helt i tråd med min holdning, - men det er ikke nemt at råbe den slags "opdrættere" op, så længe der er penge i det!
Og køberne er desværre ikke altid spå velinformerede, at de forstår forskellen mellem børn og gøjer.

Email 27-10-2011

per damgaard

Super super hjemmeside...

Email Hjemmeside 12-10-2011

Katja Bøgelund

Hej Jørgen.
Super fantastisk hjemmeside med rigtig mange guldkorn... Vores søn på 7 år har i 2 år ønsket sig en fugl og har nu bevist med hjælp i vores kaninstald at han kan bære ansvaret for pasning og pleje med hjælp fra far og mor... Men af erfaringer vil vi jo gerne have den ferfekte tamme fugl.. er der nogen arter der er bedre egnede end andre.. Vi snakker bla. om en rødhovedet dværgpapegøje og vil du anbefale 1 eller 2? samt inde eller ude?? håber du har tid og lyst til at give et par fif til vores start... Mvh Katja Bøgelund

Email 05-07-2011

kees ligtvoet

mooie sait

Email Hjemmeside 03-07-2011

Dirk Van den Abeele

Nice site
Keep up the good work

Email 30-06-2011

Bente Jensen

Hej Jørgen Petersen.
Tak for din orientering,jeg vil overveje om ikke at et nyt par er bedre da jeg har en TARANTA hun på ca 6 år ? Kan den gå sammen med et nyt par ?
med venlig hilsen
Bente Jensen
Slagelse.

Email Hjemmeside 04-06-2011

Anders

Flot hjemmeside, og nogle rigtigt flotte fugle :)

Email Hjemmeside 02-04-2011

John Vestergaard

Hej Jørgen

SUPER!
Specialt vil jeg takke dig for dit indlæg omkring håndiopmadning, som vi er et par stykker der har kæmpet længe for at få stoppet når det gælder kommerciel håndopmadning (med salg af tamfugle for øje).

M.v.h.
John Vestergaard

Email 24-11-2010

Lars Lorenzen

super flot hjemmeside og mange brug bare oplysninger
jeg selv er meget interesseret i dværgpapegøjer kunne godt tænke mig et par rene naturfarvet sodbrunhovdet,sorthovdet,jordbærhovdet,rødhovdet, og evt orangehovdet så hvis du har par til foråret i de fire første er jeg meget intereseret mit tlf 42281097 v.h.Lars fra odense

Email 24-08-2010

Karina

Sikke dejlige fugle du har! Bliver helt misundelig ;) Stor ros for dit flotte arbejde, både med hjemmesiden og med fuglene og din respekt for IKKE at mikse arterne sammen på kryds og tværs!!! -det ses jo desværre stadig en del, dels pga. uvidende og/eller ligeglade mennesker. Enig med håndopmadningen, det er i de fleste tilfælde kun for økonomisk vindings skyld, samlebånd arbejde - uden tanke om hvad det medføre fuglene af senere mén, hvilket er dybt forkasteligt. Jeg opdrætter undulater (med stort ønske om dv.papegøjer, conure mv...) og jeg håndopmadder kun hvis der ingen andre muligheder er ved fx. plukning, ihjelbidning, forlader ungerne i utide og der ingen andre par som kan overtage opgaven - køre gerne ud med ungerne til andre opdrættere som har ammepar hvis det er muligt.

Held og lykke med alle pipserne fremover.

Email Hjemmeside 25-07-2010

Henrik

Hej Flot hjemmeside og et rigtig godt indlæg om håndopmadning kan kun tilslutte mig.

Hilsen Henrik

Email 15-07-2010

Stig Lassen

Hej Jørgen
Tak for at måtte se din flotte hjemmeside om dværg-
papegøjer - en ren fornøjelse.
Har selv haft dværgpapegøjer - til sidst havde jeg også 2 par jordbærhovedet gående sammen hvoraf jeg havde flere opdræt - rigtig dejlig fugl - men pga skilsmisse måtte jeg sælge dem ( en fra Fjerretslev købte dem)da var det blevet til 7 stk
Tak for kig

Stig

Email 08-05-2010

Jan Pedersen

flot hjemmeside du har fået lavet. Dejligt at nogen tør udtale sig så godt om håndopmadning. Nogle dejlige og fyldt med gode oplysninger om dværgpapegøjerne, bedre en mange bøger jeg har læst om dem. Siden ligger nu som fortrukne.

Del siden